Híreink

Kölcsönzési szabályok
Kölcsönzési szabályok

Kölcsönözhető kerékpárjainkkal kapcsolatban van 1-2 szabály, amire felhívnánk figyelmetek. Trekking kerékpárjaink túrázásra ideálisak, mindegyiken van csomagtartó, mely túratáska rögzítésére alkalmas. Kosár hátulra kérhető. Viszont nem alkalmas egyéb utánfutók,...

Itt van május elseje…
Itt van május elseje…

... és mi nyitva vagyunk - szombaton 10-16, vasárnap 10-14 és hétfőn 10-12 között. Ha szakadna az eső, akkor módosulhat nyitvatartásunk, akkor inkább hívjál. Várunk szeretettel!

Nyitvatartás
Nyitvatartás

Az idő még szeszélyes, de mi már nyitva vagyunk, egyelőre elsősorban szombatonként. Amint az idő jobb lesz, a nyitvatartásunkat is igazítjuk az időjáráshoz, meg az igényekhez. Figyeljétek honlapunkat vagy a Facebook-ot.

Tavaszi ébredés
Tavaszi ébredés

Lassan itt a várva-várt tavasz és mi is nyitogatjuk szárnyainkat. Még nem találtok meg rendszeresen az üzletben, viszont telefonon kereshettek ha bármi problémátok akad a kerékpározás terén.

Téli álom
Téli álom

Üzletünk mostantól téli álmát alussza. Telefonszámom továbbra is él, telefonon tudtok egyéni időpontot egyeztetni.

Őszi nyitvatartás
Őszi nyitvatartás

Szept 10.-ig minden nap nyitva leszünk, utána már csak hétvégente ill. igény szerint. Amennyiben időpontot szeretnétek egyeztetni, telefonon keressetek.

Augusztus 20.
Augusztus 20.

Augusztus 20.-án szombati nyitvatartásunk érvényes, 10-18 óra között várunk Titeket szeretettel.

Új kerékpárok
Új kerékpárok

Új Romet kerékpárok érkeztek boltunkba, trekking, elektromos és mountain bike típusú női és férfi kerékpárok kaphatóak a készlet erejéig.

Pünkösdi nyitvatartás
Pünkösdi nyitvatartás

A pünkösdi hosszú hétvégén minden nap nyitva leszünk: Péntek 10-18 óra, Szombat 10-18 óra, Vasárnap 10-18 óra, Hétfő 10-13 óra. A kölcsönzött kerékpárokat hétfőn vissza tudjátok hozni 17 és 18 óra között is.

Kölcsönzés
Kölcsönzés

A már megszokott kerékpárok mellett bérelhettek női és férfi elektromos kerékpárt a készlet erejéig. A kölcsönzés díja: 8.000 Ft/nap. Érdemes befoglalni időben, mert 1-1 db van belőle. A foglalásnál kérünk Titeket, hogy a nyitvatartási időt vegyétek...