Híreink

Új E-Bike-ok üzletünkben
Új E-Bike-ok üzletünkben

Beszereztünk új Bike-okat, most már a szokásos trekking kerékpárjaink mellett elektromos Mountain Bike-ok is kölcsönözhetőek.

Pünkösd
Pünkösd

Közeleg a pünkösdi hétvége és már most látjuk, hogy sokan fogjátok körbetekerni a Balatont. Jelentkezzetek be karbantartásra, bérlésre. Üzletünk most már minden hétvégén nyitva van, szombaton és vasárnap is. Pünkösd hétfőn is nyitva leszünk, az aktuális nyitvatartást...

Tavaszi karbantartás
Tavaszi karbantartás

Pár jótanács, ha a hosszú téli szünet után először kerékpároznál. Mindenképpen fújd fel a kerékpárodat, lapos gumikkal ne indulj el. Nem árt letakarítani a kerékpárt, megszabadítani a sok pókhálótól, ráragadt kosztól. A láncot szükség esetén olajozd be, de csak a...

Megnyitottunk!!!
Megnyitottunk!!!

Elindítottuk a 2024-es évet, most már üzletünk hétvégente jó időben nyitva lesz. Mindenképpen javasoljuk a bejelentkezést, mivel még nincs fix nyitvatartásunk, hívjatok vagy küldjetek e-mailt.

Őszi nyitvatartás
Őszi nyitvatartás

Igaz, az időjárás még nyárias, viszont üzeltünk már átállt az őszi nyitvatartásra. Elsősorban most már csak hétvégén vagyunk nyitva, de telefonszámom él és kölcsönzéseket küldhettek továbbra is ill. egyeztessetek telefonon időpontot.

Rent an E-Bike
Rent an E-Bike

Új Shockblaze férfi E-Bike-kal bővült kölcsönzős kínálatunk. Gyertek és próbáljátok ki, a foglalást honlapunkon keresztül tudjátok megtenni.

Kölcsönzési szabályok
Kölcsönzési szabályok

Kölcsönözhető kerékpárjainkkal kapcsolatban van 1-2 szabály, amire felhívnánk figyelmetek. Trekking kerékpárjaink túrázásra ideálisak, mindegyiken van csomagtartó, mely túratáska rögzítésére alkalmas. Kosár hátulra kérhető. Viszont nem alkalmas egyéb utánfutók,...

Itt van május elseje…
Itt van május elseje…

... és mi nyitva vagyunk - szombaton 10-16, vasárnap 10-14 és hétfőn 10-12 között. Ha szakadna az eső, akkor módosulhat nyitvatartásunk, akkor inkább hívjál. Várunk szeretettel!

Nyitvatartás
Nyitvatartás

Az idő még szeszélyes, de mi már nyitva vagyunk, egyelőre elsősorban szombatonként. Amint az idő jobb lesz, a nyitvatartásunkat is igazítjuk az időjáráshoz, meg az igényekhez. Figyeljétek honlapunkat vagy a Facebook-ot.

Tavaszi ébredés
Tavaszi ébredés

Lassan itt a várva-várt tavasz és mi is nyitogatjuk szárnyainkat. Még nem találtok meg rendszeresen az üzletben, viszont telefonon kereshettek ha bármi problémátok akad a kerékpározás terén.