• BIKE system

    Férfi és női trekking és gyerek kerékpárok!
  • BIKE system

    trekking - mountain bike - city - gyerek kerékpárok
  • BIKE system

    Szervizelés, javítás, egyéb kerékpáros segítség

Tartozékok

Egyre többen kerékpároznak munkába, boltba, strandra, idén is bővült táska- kosár kínálatunk, Klickfix-es kosaraink, táskáink mellett nagy keletje van a Basil és Reisenthel táskáknak. Túrázok számára különböző méretű túratáskákat szerezhettek be, minden táskánk, kosarunk jó minőségű, nem csak idén nyáron fog nektek jó szolgálatot tenni.

Sisakok, lámpák, kilométerórák nagy választéka vár mindenkit, kívánságra bármilyen színű, típusú tartozékot beszerezzünk. Továbbá tartunk kulacsokat és kulacstartót, szerszámkészletet, foltkészletet, különböző pedálokat és egyéb fontos kiegészítőt.

Gyerekülést is tudtok nálunk venni, de ha csak 1-2 napra kell, küldjétek el a FOGLALÁS űrlapot, a készlet erejéig kölcsönözni is tudtok kerékpárra szerelhető gyerekülést.

Akinek meg új nyeregre van szüksége, kényelmes kerékpáros nyergek nők, férfiak számára kaphatók és hozzá rugós nyeregcsövek vagy nyeregvédő, aki a teljes összkomfortot szereti.

Gyerekek számára tartunk gyerek bukósisakot, kosarakat, táskákat, biciklis kesztyűt, kulacsot, csengőt és más kerékpáros kiegészítőt.

Kerékpáros szemüvegeket és ruházatot találtok üzletünkben, de itt is rendelésre szívesen hozunk bármely egyedi darabot.  

8174 BALATONKENESE
VÖRÖSMARTY TÉR 1.

TEL: 06/70/277 4818
info@bikesystem.hu
http://www.bikesystem.hu

NYITVATARTÁS (nyár):
hétfő-szombat 10-18
vasárnap 10-13

Facebook